Een workshop, (privé)les of teamuitje. Yoga is er voor iedereen. Op de mat, of op de sup. In een actieve vorm of meer gericht op ontspanning.

Sup Yoga Utrecht

Dit zijn drie dingen waar ik van hou: sup, yoga en Utrecht. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over de lessen en een link om je aan te melden. Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!

Lessen binnen. Yoga met Francis

Het duurt nog wel even voordat ik weer yogalessen op het water kan geven. Het water is nog heel koud. Yoga op de Sup, op het water, is het fijnst als er geen harde wind is en als het minimaal 20 graden is.

Maar: je kunt wel alvast binnen oefenen! Zo kun je alvast ontdekken hoe groot de sup is, kun je oefenen met je balans en met houdingen en bewegingen. Heb je zin om dit te proberen? De matjes liggen klaar! Stuur me een berichtje en we plannen een moment. Lessen binnen zijn mogelijk met een groep tot 8 mensen.

Actief met Francis: yoga en yoga op de sup

Er wordt vaak gezegd: yoga is voor iedereen. Ik weet nog goed dat het voor mij bij het volgen van mijn eerste yogales niet zo voelde. Maar al snel kreeg ik dit gevoel wel te pakken! En inmiddels heb ik mijn Yoga Teacher Training afgerond en ben ik klaar om yogales te geven. Yogalessen voor iedereen!

Ik heb in 2023 een opleiding gevolgd in Vinyasa en Yin. Daarnaast bied ik in de zomer yogalessen en workshops aan op de sup.

Op deze pagina vind je beknopte informatie over de mogelijkheden. Hier wordt nog gewerkt! Vind je (nog) niet wat zoekt op deze pagina? Laat het mij weten, ik help je graag verder. Ik ben bereikbaar via contact@metfrancis.nl of via 06 106 33 246 (via Whatsapp of Signal).

Yoga en Yoga op de sup, met Francis

Wil je op de hoogte blijven? Via social media deel ik updates

(S)updates van Sup Yoga Utrecht, met Francis

(S)updates van Sup Yoga Utrecht, met Francis Updates van Sup Yoga Utrecht. Ik noem ze (S)updates. Hiervoor heb ik een community gemaakt op WhatsApp. Via deze community deel ik vanaf…
Francis op een lila sup board in een side plank. Sup Yoga Utrecht, met Francis

Aanmelden: supyoga in Utrecht

Supyoga is yoga op een sup. En dat kan in Utrecht! Op deze pagina kun je een privé of duoles boeken. Of contact met mij opnemen om andere mogelijkheden te…
Francis loopt met een Sup in Utrecht

Tips voor: Utrecht

Sup, Yoga, Utrecht. Dat zijn drie dingen waar ik van hou. Hier vind je mijn tips voor Utrecht!