Vergroot je zichtbaarheid | met Francis

Over mij

Aangenaam! In 2017 ben ik ‘met Francis’ gestart. Het is voor mij de ideale manier om altijd te blijven leren. En dat is voor elke ondernemer belangrijk. Steeds beter je doelgroep leren kennen en die bereiken met een (nieuwe) marketingstrategie.

Een duurzame aanpak is voor mij belangrijk. Dat betekent dat we in onze samenwerking gaan voor kennisoverdracht. Jij leert mij alles wat je al weet over jouw doelgroep en ik leer jou je doelgroep beter aan te spreken. Zo kun jij na onze samenwerking zelf aan de slag! Heldere en open communicatie staat daarbij centraal.

Een kort lijstje over mij:
Utrecht | vintage hunter | reiziger | duurzaam | tante | vegetariër

Meer over mij lees je in  mijn CV of bekijk mijn Instagram.

Vergroot je zichtbaarheid | met Francis

Ik heb ontzettend veel innovatieve en ondernemende vrienden. De afgelopen jaren heb ik hen vaak geholpen met het verbeteren van de zichtbaarheid van hun (sociale) ondernemingen en stichtingen. Niets is zo belangrijk als je merk, bedrijf of stichting goed op de kaart zetten. Bijvoorbeeld door het gebruik van passende social media, maar ook door de organisatie van offline events. Vanuit dat idee is met Francis ontstaan.

Werkervaring

Ik heb in verschillende branches en bij verschillende soorten bedrijven gewerkt. Van commercieel bedrijf tot NGO, zowel B2C als B2B. Hierdoor heb ik geleerd mijzelf nieuwe kennis snel eigen te maken. Van elke branche, collega en (bedrijfs)cultuur heb ik geleerd. Hierdoor heb ik vaak out-of-the-box of eigenlijk buiten-jouw-branche oplossingen en ideeën. Ik heb mijzelf ontwikkeld tot generalist, ik ken de marketingmogelijkheden en volg de trends en ontwikkelingen op de voet. Ik heb een zeer sterke voorkeur om te werken voor organisaties die elke dag Nederland of de wereld een beetje mooier maken.
Download mijn CV of bekijk mijn LinkedIn profiel.

Kennis maken

Je bent van harte welkom om langs te komen op mijn kantoor. Neem gerust contact met me op voor een afspraak. Of volg mij op social media via de icoontjes onderaan de pagina.

Meer

Bekijk bij diensten hoe ik je verder kan helpen. Vind eerdere opdrachten en resultaten in mijn portfolio of lees mijn tips.