Vergroot je zichtbaarheid | met Francis

Over mij

Aangenaam! In 2017 ben ik ‘met Francis’ gestart. Het is voor mij de ideale manier om altijd te blijven leren. En dat is voor elke ondernemer belangrijk. Steeds beter je doelgroep leren kennen en die bereiken met een realistische communicatiestrategie.

Ik koos de naam ‘met Francis’ omdat ik mezelf graag blijf ontwikkelen. Waar ik begon met communicatieadvies, heb ik door de jaren heen nieuwe diensten toegevoegd. Trainingen, fotografie en sinds de zomer van 2023: actief, met Francis. Voor yoga en yoga op de sup.

Een duurzame aanpak is voor mij belangrijk. Dat betekent dat we in onze samenwerking gaan voor kennisoverdracht. Jij leert mij alles wat je al weet over jouw doelgroep en ik leer jou je doelgroep beter aan te spreken. Zo kun jij na onze samenwerking zelf aan de slag! Heldere en open communicatie staat daarbij centraal.

Een kort lijstje over mij:
Utrecht | suppen | vintage hunter | reiziger | duurzaam | yoga | tante | vegetariër

Meer over mij en mijn werkervaring vind op mijn LinkedIn profiel of bekijk mijn Instagram.

Werkervaring en vrijwilligerswerk

Ik heb in verschillende branches en bij verschillende soorten bedrijven gewerkt. Van commercieel bedrijf tot NGO, zowel B2C als B2B. Hierdoor heb ik geleerd mijzelf nieuwe kennis snel eigen te maken. Van elke branche, collega en (bedrijfs)cultuur heb ik geleerd. Hierdoor heb ik vaak out-of-the-box of eigenlijk buiten-jouw-branche oplossingen en ideeën. Ik heb mijzelf ontwikkeld tot generalist, ik ken de marketingmogelijkheden en volg de trends en ontwikkelingen op de voet. Ik heb een zeer sterke voorkeur om te werken voor organisaties die elke dag Nederland of de wereld een beetje mooier maken. Dit zie je op mijn LinkedIn profiel. 

Daarnaast vind ik het belangrijk (en besef ik mij dat ik in een bevoorrechte positie ben) om mij onbezoldigd in te zetten voor anderen. Af en toe help ik stichtingen kosteloos met advies, een training of fotografie (voel je vrij om contact met mij op te nemen voor de mogelijkheden). Daarnaast ben ik voorzitter van Peace Brigades International Nederland. Een kleine NGO met een grote missie. Op een unieke wijze werken wij aan het beschermen van mensenrechtenverdedigers. Lees meer over PBI Nederland.

Kennis maken

Je bent van harte welkom om langs te komen op mijn kantoor. Bekijk mijn agenda om zelf een afspraak in te plannen. Mailen kan via contact@metfrancis.nl of bel: 06 106 33 246.

Bekijk bij diensten hoe ik je verder kan helpen. Vind eerdere opdrachten en resultaten in mijn portfolio of lees mijn tips.

Hoe het begon: Vergroot je zichtbaarheid | met Francis

Ik heb ontzettend veel innovatieve en ondernemende vrienden. De afgelopen jaren heb ik hen vaak geholpen met het verbeteren van de zichtbaarheid van hun (sociale) ondernemingen en stichtingen. Niets is zo belangrijk als je merk, bedrijf of stichting goed op de kaart zetten. Bijvoorbeeld door het gebruik van passende social media, maar ook door de organisatie van offline events. Vanuit dat idee is met Francis ontstaan.

En na al die jaren als freelancer ben ik nog steeds super blij dat ik deze stap heb gemaakt. Voor 2023 heb ik geen ruimte meer om grote klussen aan te namen. Wat wel kan:

  • Trainingen: bijvoorbeeld over LinkedIn of het gebruik van social media voor jouw stichting of onderneming
  • Fotografie: portretfoto’s voor jou (of je team) of tijdens een event
  • Actief, met Francis: (privé)lessen of workshops yoga of yoga op de sup 

Sup Yoga Utrecht, met Francis

Dit zijn drie dingen waar ik onwijs van houd: suppen, yoga en Utrecht. En daarom ben ik in het voorjaar van 2023 gestart met Sup Yoga Utrecht. En sinds kort heb ik twee speciale yoga sups. Deze kun je lenen wanneer je een les supyoga wilt volgen.

Ik vind zelf yoga op het water ontzettend rustgevend. Het gaat over loslaten, ‘go with the flow’. En dat is precies de les die ik leer met het opstarten van Sup Yoga Utrecht. Want ik zie qua communicatie allerlei verbeterpunten, maar ik het laat het los en geef de voorkeur aan lesgeven en zelf deze zomer genieten op het water.