Fotografie | met Francis. Vergroot je zichtbaarheid.

Voor wie:

Er wordt wel eens gezegd: een foto zegt meer dan duizend woorden. Daar ben ik het niet geheel mee eens. Maar ik vind beeld wel belangrijk. Het kan je boodschap versterken en het trekt de aandacht.

Een fotograaf inhuren voor je event of voor beeldmateriaal voor je website, kan al snel een grote investering zijn voor (startende) ondernemers. Zelf vind ik de investeringen die ik heb gedaan zeer waardevol.

Ben je op zoek naar beeld voor je website of social media? Ik en m’n Fuji X100F helpen je graag! Foto’s die jouw verhaal vertellen en jouw zichtbaarheid vergroten. Bekijk enkele foto’s die ik eerder maakte in mijn portfolio.

Wat levert het op:
  1. Vooraf nemen we door wat jij zoekt. Zo komen we samen tot een helder plan.
  2. Het is voor mij belangrijk dat jij je prettig voelt voor de camera. We nemen dan ook echt even de tijd om dingen terug te kijken. We nemen ook zeker de tijd om je op je gemak te voelen.
  3. Foto’s natuurlijk! Precies in het door jou gewenste formaat. En een gezellige ochtend, middag of avond. Dat beloof ik je.
Wat gaan we doen:
  • We beginnen met een (digitale) intake. Hierin stel ik je enkele vragen om te weten wie jij bent en welke boodschap je uit wil stralen. Hierin geef jij ook aan waar je het beeldmateriaal voor in wil zetten. Zo kan ik tijdens het fotograferen rekening houden met de juiste uitsnede.
  • Daarna maken we kort kennis in een persoonlijk gesprek of via Skype. Hierin vat ik jouw vraag kort samen. Daarna bepalen we samen onze doelen en maken we een afspraak om te fotograferen. Goed om te weten: ik maak uitsluitend gebruik van natuurlijk licht. We kijken of een locatiebezoek noodzakelijk is, of dat ik een locatie voor jou zoek. Je krijgt in dit gesprek ook tips over wat voor soort outfit goed werkt op de foto.
  • We gaan fotograferen!
  • Na het fotograferen krijg je een selectie (indien gewenst al het materiaal) te zien en kies je welke foto’s ik eventueel voor je bewerk.
Bekijk ook:

Nieuwsgierig naar mijn werk? Niet alle momenten waarop ik in opdracht fotografeer kan ik hier delen. Foto’s die ik wel kan delen vind je op mijn Instagram.

Diensten | Portfolio | Advies op maat | Training op maat | Contact

Fotografie voor social media met Francis vergroot je zichtbaarheid

Social Media Fotoshoot

Zet jij social media in om je boodschap te vertellen? Ik help je graag met de fotografie. Foto’s maken voor social media, dat doe ik graag voor jou.

Foto’s voor LinkedIn

Een profielfoto om trots op te zijn. En een achtergrondafbeelding die echt past bij jou. Ik help je graag.
Fotografie met Francis vergroot je zichtbaarheid Coryke van Vulpen

Online bijeenkomst

De meeste evenementen zijn nu online. En deze blijven waarschijnlijk ook online. Een seminar, bijscholing of een netwerkbijeenkomst.