Een profielfoto om trots op te zijn. En een achtergrondafbeelding die echt past bij jou. Ik help je graag.
Foto’s maken voor LinkedIn.

Foto’s maken voor LinkedIn, dat doe ik graag voor jou, je team of organisatie. Naast een mooie profielfoto, is ook een een mooie achtergrondfoto is wenselijk. Vooral op Social Media geldt: beeld is belangrijk. Een mooie foto trekt de aandacht. En dat is waarschijnlijk precies wat jij wil voor je boodschap, product of dienst. Op Instagram, Facebook en LinkedIn is het inzetten van een goede afbeelding belangrijk.

Wat is een goede foto voor LinkedIn?

Voor mij is het meest belangrijke van een goede LinkedIn foto: een foto waar jij blij mee bent. Het internet staat vol met goed bedoelde adviezen. Lees je ze allemaal, dan kan ik me goed voorstellen dat je zenuwachtig voor de camera verschijnt.

Voor mij geldt dat een goede LinkedIn foto actueel is. Daarmee bedoel ik, mensen kunnen je herkennen op de foto. Daarnaast is het belangrijk dat je er goed herkenbaar op staat. Dus geen overvloed aan filters of jezelf verschuilen achter een zonnebril of accessoire. Tot slot de tip om vooral jezelf te zijn. En daarmee bedoel ik, trek geen outfit aan waarmee je echt nooit op je werk zou verschijnen. Trek een outfit aan waar jij je prettig en professioneel in voelt.

Wat is een goede achtergrondfoto voor op LinkedIn?

Ook bij het maken van een achtergrondfoto, ook wel banner of header genaamd, help ik je graag. Ik schreef er deze tip over. Ook voor je achtergrondfoto geldt dat jij je er prettig bij moet voelen.
Op mijn profiel heb ik gekozen voor het tonen van iets dat ik erg graag doe: fotograferen. Als je mijn profiel bekijkt, dan is dat direct duidelijk.

Misschien wil je als team samen optrekken op LinkedIn. In dat geval kan je bijvoorbeeld samen een mooie banner ontwikkelen. Met bijvoorbeeld het logo van je organisatie of stichting of jullie #. Ook daar denk en werk ik graag aan mee!

Let op: het formaat van een achtergrondfoto van een profiel op LinkedIn is anders dan dat van een (showcase)pagina op LinkedIn. Het is goed om hier al tijdens het fotograferen rekening mee te houden.

Wat gaan we doen?
  • Doorgaans start ik met een digitale intake, in dit geval is dat niet nodig. Stuur me een kort berichtje inclusief link naar je LinkedIn profiel en ik help je graag met fotografie.
  • De mooiste foto’s maken we buiten. Maar ook binnen in mijn kantoor zijn er genoeg opties. Als je het fijner vindt om op een locatie naar jouw keuze af te spreken, is dat ook mogelijk. Dit is helemaal handig als jij je gehele team of organisatie wil laten fotograferen.
  • Direct na het maken van de foto bewerk ik deze voor je. Ik geef de foto of foto’s het juiste formaat en jij kan ze direct uploaden op je profiel.
Bekijk ook:

Nieuwsgierig naar mijn werk? In mijn eigen netwerk verschijnen steeds meer profiel- en achtergrondfoto’s van mijn hand! Bekijk bijvoorbeeld dit voorbeeld. Stuur me een berichtje en dan laat ik graag nog meer zien.

Diensten | Portfolio | Advies op maat | Training op maat | Contact