De meeste evenementen zijn nu online. En deze blijven waarschijnlijk ook online. Een seminar, bijscholing of een netwerkbijeenkomst.
Ook als ze online worden georganiseerd, zijn het mooie momenten om professioneel vast te leggen.

Fotografie, ook tijdens je online bijeenkomst

We zijn gewend geraakt aan foto’s van groepen mensen. En dat beeld is wat we hebben van trainingen of evenementen. Maar nu we massaal online zijn, delen we screenshots van de deelnemers. We vergeten de organisatie, hosts en sprekers in beeld te brengen. En bij screenshots van een beeldscherm denk ik, dat kan creatiever.

De afbeelding op deze pagina heb ik gemaakt tijdens de online netwerkbijeenkomst van de Alliantie Gezondheidsvaardigheden. Op de foto zie je mijn collega Coryke van Vulpen.

Backstage fotografie

Achter de schermen van jouw online bijeenkomst gebeurt er waarschijnlijk van alles. Deze backstagebeelden zijn vaak interessant voor jouw doelgroep. Deze beelden laten zien dat jij het nieuwe online werken hebt omarmt. En precies deze beelden kan je weer inzetten om te terug te blikken met de deelnemers of ter promotie van je volgende online bijeenkomst.
Backstage fotografie is, afhankelijk van de ruimte, zeker mogelijk op 1,5 meter.

Wat gaan we doen?

Vooraf gaan we (online) kennis maken. We nemen jouw draaiboek door en ik zal uitleggen wat goede momenten zijn om te fotograferen. Waarschijnlijk starten we ook met een kleine fotoshoot vooraf. Hier kan je ook specifieke wensen kenbaar maken. We nemen onder andere door waar je de foto’s voor wilt gaan gebruiken. Denk hierbij aan:

  • wil je foto’s voor print of voor online?
  • wil je de foto’s graag in landscape (liggend) of portrait (staand)?
  • heb je specifieke wensen met betrekking tot afmetingen?

We bespreken ook wie er in beeld zullen worden gebracht. Deze mensen stellen we vooraf op de hoogte. We vragen hen toestemming om de foto’s te gebruiken voor bepaalde doeleinden.

Werkwijze en kosten

Om jou het beste van dienst te kunnen zijn, starten we altijd met een intake. Je ontvangt van mij een document met enkele vragen. Naar aanleiding van deze antwoorden nemen we de verwachtingen door. Je ontvangt daarna van mij een plan van aanpak en offerte.
Elk (online) evenement vraagt een andere aanpak. Een offerte is daarom altijd op maat gemaakt voor jou. Het aanvragen van een offerte is uiteraard geheel vrijblijvend.

Bekijk ook:

Nieuwsgierig naar mijn werk? Niet alle momenten waarop ik in opdracht fotografeer kan ik hier delen. Foto’s die ik wel kan delen vind je op mijn Instagram. Of bekijk deze foto van de online netwerkbijeenkomst van de Alliantie Gezondheidsvaardigheden.
Lees de ervaring van Itchy Boots in mijn portfolio.

Diensten | Portfolio | Advies op maat | Training op maat | Contact