(S)updates van Sup Yoga Utrecht, met Francis

Updates van Sup Yoga Utrecht. Ik noem ze (S)updates. Hiervoor heb ik een community gemaakt op WhatsApp. Via deze community deel ik vanaf wanneer we weer het water op kunnen. En speciale lastminutes en events. Wil je (S)updates ontvangen? Meld je aan voor de community.
Je Sup Yoga Utrecht ook volgen op Instagram en LinkedIn.

Hoe werkt de community van Sup Yoga Utrecht op WhatsApp?

Wanneer je je aanmeld voor deze community, krijg je (S)updates via WhatsApp. Jouw naam en telefoonnummer zijn niet zichtbaar voor andere leden. Tenzij je een reactie geeft op een bericht of deelneemt aan een poll. In de community kan alleen ik berichten plaatsen. Je zult dus niet overspoeld worden door berichten.

WhatsApp groep: Sup Yoga Utrecht, gesprek

In de community kunnen ook groepen worden gemaakt. Je kiest zelf of je daar aan deel wilt delen. In een groep kan iedereen berichten sturen. Jouw naam en telefoonnummer zijn dan zichtbaar. Ik heb alvast een groep gemaakt: Sup Yoga Utrecht, gesprekken. Je kunt daar andere Sup Yogi’s ontmoeten. Misschien om samen mee op de sup te gaan.

Meer over Sup Yoga Utrecht

Mocht je mij nog niet kennen, mijn naam is Francis. Ik woon in Utrecht en ben dol op suppen en yoga. Die drie dingen combineer ik met Sup Yoga Utrecht. In het dagelijks leven ben ik communicatieadviseur en projectleider. In 2023 volgde ik mijn opleiding tot yogadocent (Vinyasa en Yin). En nu combineer ik beide voor een fijne balans.

Yoga op de sup gaat ook over balans. Tijdens mijn lessen en workshops maak ik gebruik van speciale yoga sups. Tijdens een les of workshop kun je verschillende houdingen verwachten. Lees alvast meer over Sup Yoga Utrecht en bekijk de veelgestelde vragen.