deMuziekFabriek | groeien met Francis

deMuziekFabriek groeien met Francis vergroot je zichtbaarheid met Francis

deMuziekFabriek | groeien met Francis

Vraagstuk:

deMuziekFabriek groeit en bloeit! We willen graag onze middelen zo efficiënt mogelijk inzetten. We organiseren vaak leuke extra lessen of concerten, kan je ons helpen met promotie?

Aanpak:

deMuziekFabriek heeft een actieve groep volgers op social media. De leerlingen worden regelmatig geïnformeerd via een nieuwsbrief en de website heeft een stabiel aantal bezoekers en maandelijkse aanmeldingen.

We zijn samen frequenter nieuws gaan delen, in de nieuwsbrief en via social media. Ook wordt er meer geplaatst op de website en dit wordt gedeeld op verschillende social media. Met een paar tips en tricks zijn de posts beter geworden. Op de website worden stap voor stap verbeteringen doorgevoerd. We kijken goed naar de prioriteiten, we gaan voor heldere en haalbare planningen. Er is niet onbeperkt tijd om aanpassingen te maken, zeker omdat er steeds meer leerlingen bij komen! We maken gerichte keuzes. We maken deMuziekFabriek toekomstbestendig door heldere efficiënte werkplannen en promotieplannen te maken.

Resultaten:
  • Het aantal aanmeldingen is met 60% gestegen ten opzichte van vorig jaar.
  • Er zijn 40% meer websitebezoekers ten opzichte van vorig jaar.
  • Processen lopen soepeler, we houden meer tijd over om nog meer leuke cursussen te organiseren.
  • De vraag naar lessen liep zo op, dat we twee nieuwe docenten hebben aangenomen.
Eva Kieboom: 

“Francis is de generalist die ons team goed bijstaat. Esther Pantekoek en ik worden heel enthousiast van haar positieve en gedreven manier van werken. De manier waarop ze ons op een positieve manier bijstaat, opbouwende kritiek geeft en motiveert om bepaalde dingen anders te doen, aan te pakken. Dit zorgt bij ons ook voor nog meer gedrevenheid.
Het is fijn om over van alles te kunnen sparren, van ons YouTube kanaal tot het ontwerp en printen van onze flyers. We hebben een fantastisch ontwerp bureau en goede webdesigner, Francis zorgt er voor dat die samenwerking soepel verloopt.” 

Over deMuziekFabriek:

deMuziekFabriek is de muziekschool waar ik zelf zangles en met mijn neefje Muziek op Schoot volg. Het is een stichting waarin meerdere docenten samenwerken voor goed muziekonderwijs. De stichting wordt gerund door Eva Kieboom en Esther Pantekoek. Creatieve harde werkers! Het is een feest om samen te werken en te zien dat de aanpak werkt!