SIPHR | training Facebook en LinkedIn

SIPHR met Francis training op maat advies op maat

SIPHR | advies op maat & training op maat

Vraagstuk:

Stichting Initiatives for Peace and Human Rights (SIPHR) is een jonge stichting. We willen graag zichtbaarder zijn online. Werkt onze website goed? Wat zouden we nog meer kunnen doen?

Aanpak:

De stichting heeft maar beperkte middelen (tijd en geld). Het is daarom belangrijk om gezamenlijk en efficiënt te werk te gaan. Door nieuwe kennis op te doen kan Facebook beter worden ingezet. Alle bestuursleden maken daarnaast gebruik van Linkedin. Er is een LinkedIn companypage gemaakt. Door naast Facebook ook LinkedIn in te zetten, wordt er weer een nieuwe doelgroep aangesproken.
Er zijn tips gedeeld waardoor uitingen van SIPHR eenvoudig en netjes kunnen worden vormgegeven.
Voorzitter van de stichting, Paulien de Morree, is erg enthousiast en alle adviezen worden direct ingezet. We besluiten het volledige bestuur een training aan te bieden om als trotse ambassadeurs van SIPHR mee te werken aan het vergroten van de zichtbaarheid van de stichting.

Resultaten:
  • Meer aanwezig online, door het starten van een Linkedin pagina.
  • Meer kennis over de inzet van social media.
  • Training voor het bestuur, waardoor iedereen gemotiveerd aan de slag ging.
Paulien de Morree:

“Tijdens het eerste gesprek gaf Francis me een aantal praktisch tips die ik gelijk in de praktijk kon brengen. Voor aanvullende vragen kon ik altijd bij haar terecht. Door de aanpassingen die Francis voorstelde kan ik met beperkte inzet gemakkelijk online vooruitgang boeken. Ook tijdens de presentatie die ze heeft gegeven aan ons volledige bestuur sloot de informatie van Francis goed aan bij onze kennis van Facebook en LinkedIn waardoor we er meteen mee aan de slag konden.”
“Francis weet heel goed waar ze het over heeft. Ze heeft duidelijk veel ervaring met het gebruik van sociale media in de non-profitsector. Daarnaast was ze erg enthousiast over het werk van onze stichting en gaf ze aan daar op haar manier graag een bijdrage aan te kunnen leveren. Die combinatie van kennis en enthousiasme maakt het erg leuk om met Francis samen te werken. Als bestuur werden we er ook enthousiast van en we hebben er inmiddels al heel wat volgers en likes bij op Facebook en LinkedIn! Ik zou de training en advisering door Francis zeker aanraden aan andere bedrijven, verenigingen en stichtingen die zichzelf meer op de kaart willen zetten.”

Over Stichting Initiatives for Peace and Human Rights (SIPHR):

SIPHR is een jonge en kleine stichting met een ontzettend goed doel: door middel van voorlichting en educatie de kennis van mensenrechten vergroten. Paulien de Morree en het gehele bestuur zetten zich belangeloos in voor mooie kleinschalige projecten in Afrika. Wil je ook een steentje bijdragen, kijk dan op hun website en doneer.

Wil jij als stichting of NGO ook kosteloos advies of een training op maat? Neem contact met mij op. Elke maand geef ik een gratis advies of training weg.