Een LinkedIn training op maat voor jouw team. Vergroot je zichtbaarheid | met Francis

Waarom een LinkedIn teamtraining?

Leer in een teamtraining LinkedIn effectiever te gebruiken. Je team of groep vrijwilligers hebben samen een groot bereik. Wanneer jullie als team ook jullie eigen profielen benutten om jullie gezamenlijke boodschap te delen, kunnen jullie je zichtbaarheid enorm vergroten.
Door alles te leren over LinkedIn, worden je teamleden zelfverzekerder. Door samen goede resultaten te behalen, wordt iedereen gemotiveerd om actief mee te doen.

Teamtraining op maat

Ik maak een LinkedIn training altijd op maat. Vooraf stuur ik de aanmelder enkele vragen. Zo kan jij kenbaar maken wat je wensen en doelen zijn. En zo kan ik dat precies meenemen in een training op maat gemaakt voor het hele team.
Deze training bestaat altijd uit minimaal twee delen. Je hoeft voorafgaand aan de training niets voor te bereiden. Tijdens de eerste training besteden we aandacht aan ieders wensen en vragen. Wanneer je daarna LinkedIn actiever gaat gebruiken, krijg je daarbij waarschijnlijk weer nieuwe vragen. Daarom is er voor de tweede sessie ruimte om vooraf vragen aan te leveren die we vervolgens behandelen in deel twee van de training.

De training wordt in het Nederlands gegeven, maar kan in overleg ook in het Engels.

Wat levert het op:
 1. Up to date kennis over de mogelijkheden van LinkedIn voor jouw team.
 2. Tips over hoe je als team samen kan werken om zo je zichtbaarheid te vergroten. Daarbij krijg je ook direct inzicht in hoe actief je team op LinkedIn aanwezig wil/kan zijn.
 3. Je ontvangt al het trainingsmateriaal in een document. Zo kan je altijd teruglezen wat er is behandeld. En delen wanneer er eventueel nieuwe teamleden bij komen.
Wat gaan we doen:
 • We beginnen met een (digitale) intake. Hierin stel ik enkele korte vragen. Zo komen we samen tot een doel van de training.
 • Daarna plannen we enkele momenten voor de training. De training geef ik momenteel bij voorkeur online. Hiervoor gebruik ik Google Meets. Ik beperkt een online training tot maximaal 1 uur lesstof.
 • Het team ontvangt een op maat gemaakt trainingsdocument.
 • Wanneer je meer wilt leren over LinkedIn pagina’s (voor bedrijven/ stichtingen/organisaties) krijg jij en je team toegang als beheerder tot mijn LinkedIn training testpagina. Zo kan iedereen achter de schermen kijken hoe het werkt.
Goed om te weten:
 • Wenselijk is dat deelname van de teamleden vrijwillig is. Een bereidheid om het eigen LinkedIn profiel in te zetten voor het gezamenlijke teamdoel is wenselijk. Die bereidheid zal waarschijnlijk groeien wanneer alle teamleden zien en ervaren wat dit oplevert.
 • Misschien wil jij of jouw team, ook meteen van de gelegenheid gebruik maken om je profiel- en/of headerfoto te updaten. Als fotograaf ben ik je ook graag van dienst. Bekijk ook: Fotografie | met Francis.
 • Omdat de training op maat wordt gemaakt, hanteer ik geen standaard prijs. Net als de training maak ik een offerte op maat. Uiteraard kan je die geheel vrijblijvend aanvragen.
 • LinkedIn is altijd in ontwikkeling. Als je het leuk vindt kan je mijn pagina volgen, mijn profiel volgen of connecten met mij. Hier deel ik kennis over de nieuwste ontwikkelingen. Uiteraard mag je achteraf altijd nog eens een vraag stellen.
LinkedIn training op locatie inclusief fotografie

Om goed 1,5 meter afstand te kunnen houden, geef ik op dit moment de voorkeur aan een online training. Neem contact met mij op om te overleggen over de mogelijkheden van een training op locatie. Wanneer je ook graag gebruik wil maken van fotografie, spreken we in ieder geval één maal af op locatie.

Bekijk ook:

Nieuwsgierig naar eerdere ervaringen? Bekijk in mijn portfolio de ervaring van Pharos of vind enkele referenties op mijn LinkedIn profiel.

Diensten | Portfolio | Advies op maat | Training op maat | Contact