House of Online Yoga | Fotografie met Francis

Hous of Online Yoga fotografie met Francis

Vraagstuk:

Via House of Online Yoga werken Joniek (Yoga met Joniek) en Shimi (Yoga met Shimi) samen. Als yogadocenten vullen ze elkaar en maken ze samen een veelzijdig rooster met live yogalessen voor thuis.
Voor zowel hun website als voor de inzet van social media wilden ze graag foto’s.

Aanpak:

Er was nog geen website noch logo. Door middel van een intake werden de wensen duidelijk gemaakt. De wens voor de sfeer en uitstraling was: yoga is voor iedereen.
Vooraf is een lijst gemaakt met poses en welke overige foto’s wenselijk waren. Er is gekozen voor enkele foto’s buiten en daarna foto’s binnen.

Voor de foto’s binnen hebben we gekozen voor mijn huis. Een lichte ruimte met gymbank. Shimi en Joniek brachten yoga props mee en verschillende outfits die samen een mooi kleurenpallet vormden.

Resultaten:

Joniek te Giffel, medeoprichter House of Online Yoga:


“Zelf fotografeer ik graag. En toen stond ik ineens vóór de camera. Even wennen, maar Francis stelde mij op mijn gemak. Er was een goed plan wat we wilden qua foto’s en de locaties waren zeer passend. Francis nam de leiding, dacht goed mee en dat leidde uiteindelijk tot een (zeer) groot aantal hele leuke, originele, zeer bruikbare foto’s voor zowel onze website als social media. Als je op zoek bent naar een professionele, creatieve, no-nonsense fotograaf dan zou ik je Francis zeker aanraden.

Over House of Online Yoga  

Voordat de meeste yogascholen werden gesloten in verband met corona volgde ik lessen in de studio bij Shimi en Joniek. Tijdens de ‘intelligente lock-down’ gaven ze beide live lessen online.  Inmiddels geven ze weer les in de studio en hebben ze besloten om samen ook online lessen aan te blijven bieden. Er zijn veel verschillende vormen van yoga. Samen bieden ze een breed aanbod, bekijk het gehele rooster.
Volg House of Online Yoga op Instagram of Facebook.

Bekijk ook:

Diensten | Fotografie | Advies op maat | Training op maat | Portfolio | Contact