Lieve Wawollie, mag ik bij jullie werken?

Hey leuk dat je dit leest!

Al heel erg lang roep ik in mijn omgeving dat ik graag bij jullie zou willen werken. Vorig jaar was er een vacature voor
marketing- en communicatiemedewerker. Ik kan me zo voorstellen dat er door corona veel is veranderd. Wat voor mij onveranderd is, is de wens om jullie team te versterken. Ik help jullie graag met:

  • een frisse blik en heel veel energie!
  • out-of-the box ideeën

Laat ik dit kort toelichten.

out-of-the box ideeën

Steeds vaker hoor ik van mensen in m’n omgeving dat ze zin hebben om iets stuk te gooien. Laatst was ik bij jullie grote winkel en daar zag ik containers vol met niet verkoopbare producten. Dit bracht mij op het idee: een rage room/smash room.
Het bestaat nog niet in Utrecht. Het is zonde om goede spullen stuk te maken. Volgens mij hebben jullie voldoende grofvuil wat op dit moment geld kost. Maar in een rage room, kan het toch iets opleveren.
Ik weet dat dit niet de tijd is om groepsuitjes in de markt te zetten. Maar dit is misschien wel de tijd om te gaan ontdekken hoe dit voor jullie een oplossing kan zijn voor jullie afval.

frisse blik en energie

Een frisse blik werpen op uitdagingen. Dat is wat ik heel graag doe. Dus misschien een frisse blik op verouderde informatie op de website (bijvoorbeeld deze lijst met vacatures)? En overigens voer ik dat soort wijzigingen met heel veel energie door.

Ik vind de winkel in Lage Weide echt onwijs mooi geworden. Vooral de boekafdeling, te gek! Ik ben dan ook erg benieuwd of er nog onderwerpen zijn in de bedrijfsvoering waar een frisse blik wenselijk is.

Mag ik jullie helpen?

Lees mijn motivatie.
Bekijk mijn CV.
Bel of app voor een kennismaking!

Kort over mij:

Inmiddels ben ik vier jaar zelfstandig communicatieprofessional. Er zijn veel dingen waar ik blij van word. Bijvoorbeeld van fotografie, kringlopen, Utrecht en het vertellen van een goed verhaal in woord en beeld.
Het vertellen van een goed verhaal en het inzetten van de juiste communicatiemiddelen kan overigens iedereen. En om die reden geef ik daar met veel plezier trainingen in.