Lieve Wawollie, mag ik bij jullie werken?

Hey leuk dat je dit leest!

Al heel erg lang roep ik in mijn omgeving dat ik graag bij jullie zou willen werken. Omdat:

  • jullie, net als ik, duurzaam zijn
  • ik waardeer hoe jullie investeren in mensen. En zou daar graag een bijdrage aan leveren
  • ik minimaal één keer paar maand in jullie winkels ben en hier altijd blij word van de mooie producten en de mooie mensen

En daarbij zet ik heel graag mijn huidige kennis en ervaring in om bij te dragen aan jullie doelen. Een paar voorbeelden:

Social

Ik ben dol op social media. Dit is mijn Instagram account. Ik heb ook deze gemaakt en dit is de Instagram van mijn hobby: ‘van Frankie‘. Niet iedereen in mijn omgeving houdt van ‘schatzoeken’ in kringloopwinkels. En daarom vind ik (op verzoek) items die ze anders nieuw zouden kopen.
Naast Instagram ben ik dol op LinkedIn. Een medium dat vaak qua kansen nog een beetje wordt onderschat. LinkedIn maakt veel ontwikkelingen door, er komen steeds meer fijne functies om een nieuw publiek te trekken. Je hoeft er niet zo vaak berichten te plaatsen. In mijn ervaring krijgen berichten vaak een veel hoger bereik dan op Instagram en Facebook. Ik maak voor jullie graag één pagina voor Wawollie en showcasepagina’s voor de diverse locaties.

Fotografie

Ik ben dol op foto’s maken. En ik ben dol op jullie ‘rondje #kringloop’ berichten. Deze zou ik dol graag willen maken! Ook van de items in de vestiging aan de ASW (waar ik om de hoek woon) en misschien ook wel eens een rondje #thuis bij grote fans. Hier is mijn huis en kledingkast geschikt voor. Eerder maakte ik overigens al eens een ‘rondje #kantoor‘.

1,5 meter kringloopsamenleving

We houden afstand, maar nabijheid is belangrijk. Ik kan me goed voorstellen dat veel bezoekers zin hebben om samen te komen. Gelukkig kan er veel op een veilige afstand. Misschien een filmmiddag (met de brommerbios?) op jullie parkeerterrein? En dat je dan óók een leuke dvd kan scoren voor thuis, of CD/LP met filmmuziek.

Of een voorleesmiddag, jullie boekencollectie is altijd overzichtelijk en fijn! Het zou mooi zijn om meer mensen te inspireren om (meer) te gaan lezen.

Of iets anders, waarschijnlijk hebben jullie zelf ook veel ideeën. Deze voer ik heel graag uit.

Ik ben ontzettend enthousiast over deze functie. Mag ik bij jullie werken?

Meer…

Lees mijn motivatie.
Bekijk mijn CV.
Bel of app voor een kennismaking!