Paulien de Morree voorzitter SIPHR Vergroot je zichtbaarheid met Francis
Tijdens het eerste gesprek gaf Francis me een aantal praktisch tips die ik gelijk in de praktijk kon brengen. Voor aanvullende vragen kon ik altijd bij haar terecht. Door de aanpassingen die Francis voorstelde kan ik met beperkte inzet gemakkelijk online vooruitgang boeken.

Ook tijdens de presentatie die ze heeft gegeven aan ons volledige bestuur sloot de informatie van Francis goed aan bij onze kennis van Facebook en LinkedIn waardoor we er meteen mee aan de slag konden.
Francis weet heel goed waar ze het over heeft. Ze heeft duidelijk veel ervaring met het gebruik van sociale media in de non-profitsector. Daarnaast was ze erg enthousiast over het werk van onze stichting en gaf ze aan daar op haar manier graag een bijdrage aan te kunnen leveren. Die combinatie van kennis en enthousiasme maakt het erg leuk om met Francis samen te werken. Als bestuur werden we er ook enthousiast van en we hebben er inmiddels al heel wat volgers en likes bij op Facebook en LinkedIn! Ik zou de training en advisering door Francis zeker aanraden aan andere bedrijven, verenigingen en stichtingen die zichzelf meer op de kaart willen zetten.

Paulien de Morree | voorzitter SIPHR