Jasper Smit | groeien met Francis

Jasper Smit Groeien met Francis vergroot je zichtbaarheid

Jasper Smit | groeien met Francis

Vraagstuk:

Het is tijd voor een volgende stap, mijn website en social media worden goed bezocht. Ik heb veel ideeën en wensen om te groeien. Kan je meedenken en meewerken om dit gestructureerd aan te pakken?

Aanpak:

Jasper weet zijn huidige publiek heel goed aan te spreken. Dat kan ook bijna niet anders als tekstschrijver. Hij heeft ontzettend veel toffe liedjes die hij nog beter kan inzetten om zijn groep actieve volgers te vergroten. Een gestructureerde aanpak is hiervoor wenselijk.  
Er is duidelijke lange termijn visie en er zijn uiteraard meer wegen om die te bereiken. Om gericht te werk te gaan, maken we een heldere keuze in wat we stap voor stap gaan doen.
Om te voorkomen dat we verzanden in een grote to do lijst, maken we heldere doelen. Die splitsen we op in kleinere behapbare taken.

Resultaten:
    • We stellen heldere prioriteiten.
    • De behapbare taken maken de planning overzichtelijk.
    • Er worden wekelijks duidelijke stappen gemaakt en dat vergroot het werkplezier

 

Jasper Smit:

Francis brengt orde, prioriteert, stelt doelen, maakt actielijsten en laat grote klussen in behapbare stukken uiteen vallen. Zij zet stress om in taken, en daardoor kan ik nu effectief stappen maken.
Als zelfstandig kunstenaar heb ik een constant onbestemd gevoel dat ik méér moet doen om verder te komen. En als ik iets nuttigs doe, voelt het altijd alsof ik eigenlijk iets anders zou moeten doen. Projecten als ‘zet goede content op YouTube’ zijn zo groot dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Dat levert een schuldgevoel en uitstelgedrag op, het maakt het werk een stuk minder leuk.
Samenwerken met Francis geeft rust. Als ik de acties voor die week heb gedaan, kan ik me volledig richten op het creatieve proces, zonder stress en met volledige aandacht.
Want het loopt. Met Francis.‏

Over Jasper Smit:

Jasper Smit  is cabaretier, radiomaker en liedjesschrijver. Kijk en luister maar op zijn YouTube kanaal. Als finalist van Cameretten tourde hij in 2016 door heel Nederland. Nieuw werk bleef daardoor even op de plank, maar komt er nu snel vanaf!