Kerst, met Francis? Hier volgt een kort verhaaltje.
17-11-2022 [Foto ID: foei lelijk kerstplaatje met een beeldscherm waarop je een gifje ziet ‘met Francis’]

met Francis

Ongeveer zeven jaar geleden begon ik serieus na te denken over mijn eigen bedrijf. Hoe zou het zijn als ik mezelf inschreef als ZZP’er? Wat zou ik dan precies gaan doen? En hoe zou ik mijn bedrijf noemen?

Op een gegeven moment wist ik, mijn naam zou worden ‘met Francis’. Perfect voor de verschillende diensten die ik wilde aanbieden:

En tegelijkertijd was ik me ook bewust van het feit dat dit een beetje tricky was. Want mijn naam blijkt vaak lastig te onthouden. En als mijn naam wordt onthouden, dan wordt de juiste uitspraak wel eens vergeten. (tip: op mijn LinkedIn profiel spreek ik ‘m zelf goed uit!)

Francis van Broekhuizen (en vele andere Francissen)

Op 8 maart 2017 (geen toeval, dat is internationale vrouwendag), startte ik mijn bedrijf: ‘met Francis’. En ik startte ook met Google Alerts. Hierbij geef je zoekwoorden op waar je graag een melding over wilt ontvangen zodra dit op het internet verschijnt. Eén van de termen bij mij is natuurlijk ‘met Francis’.

En zo volgde ik op de voet de carrière van mijn fantastische naamgenoot Francis van Broekhuizen. Ik ontmoet zelf nauwelijks andere Francissen. Maar toen deze Francis meedeed aan de slimste mens zag ik voor ’t eerst in m’n leven echt een onwijs toffe naamgenoot!

Het is best leuk om random updates van naamgenoten wereldwijd te volgen! Ik werd zelfs een beetje trotser op m’n naam.

Kerst met Francis

Toen ik net begon als ZZP’er grapte ik soms, ja bijna alles kan ‘met Francis’. Dat is namelijk het handige van die naam. Maar eerlijk is eerlijk, ik word niet blij van elke klus.

Maar, dat er veel voor ‘met Francis’ past, dat moge duidelijk zijn. Want Francis van Broekhuizen (of eigenlijk Stardust Theatre BV) heeft een nieuwe show met website genaamd: Kerst met Francis.

Zelf ben ik geen heel grote kerstfan. Maar ik ben wel fan van Francis van Broekhuizen. En daarom eindig ik dit verhaaltje met een vraag:

Lieve Francis van Broekhuizen, mag ik jou een keer fotograferen? Na de kerst?

de kleine lettertjes

Super leuk dat je mijn website hebt gevonden! Ik ben dol op nieuwe mensen leren kennen en het doen van leuke klussen. In januari/februari ga ik even op reis. Hierdoor ben ik vanaf maart 2023 weer beschikbaar voor nieuwe klussen. Wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen? Je ziet ze via mijn instagram.