Caravan2Business | starten met Francis

met Francis Caravan2Business Starten met Francis

Caravan2Business | starten met Francis

Vraagstuk:

Caravan2Business is online! Na veel klussen kan er vergaderd worden in mn caravan. Hoe vind ik mijn eerste klanten?

Aanpak:

We hebben samen gekeken welke marketingmiddelen er worden gebruikt voor Caravan2Business. En naar welke middelen er zijn, tijd en financiën, om die vervolgens zo efficiënt mogelijk in te kunnen zetten. Het idee van vergaderen in een caravan is helemaal nieuw en kan nergens anders in Nederland. Eigenaresse Marsha is niet nieuw en we zagen dat er veel interesse is in wie nu eigenlijk de vrouw achter de caravan is. We besloten te gaan voor een persoonlijke aanpak en LinkedIn meer in te zetten. Marsha is zelf ook in te huren als coach in de caravan en als verandermanager.

Resultaten:
  • Marsha wordt vaker gevonden op LinkedIn en de eerste opdrachten zijn binnen.
  • Een helder en meer realistisch plan van aanpak.
  • De website wordt vaker bezocht, bezoekers blijven gemiddeld langer op de website.
Marsha Wiltenburg: 

“Francis pakt het professioneel aan. Door haar onderzoek vooraf naar je online zichtbaarheid in combinatie met een goede intake, geeft ze pakkende adviezen waar je gelijk wat mee kan. Met Francis heb je een goede kop koffie gedronken en tegelijkertijd inzicht gekregen, een aantal direct toepasbare tips en een plan ‘hoe-nu-verder’. Wat ze laat zien is logisch en de dingen die wat moeilijker zijn, daar kan ze je ook mee helpen.”

Over Caravan2Business:

Caravan2Business is opgericht door Marsha Wiltenburg. Met een grote dosis enthousiasme komt ze langs om je beter te leren vergaderen. Op een plek waar jij wil en waar je als collega’s letterlijk dichter tot elkaar komt.